El feminisme més enllà dels drets laborals 
 

 

En els darrers anys el Feminisme ha sofert una embranzida sense precedents, un punt d’inflexió en aquest apogeu fou la convocatòria de la 1a vaga feminista del nostre segle, l’any 2018. USTEC-STES-IAC tingué un paper cabdal en la convocatòria de la vaga del 8 de març i en la conscienciació a les dones dels diferents sectors professionals a participar-hi.Des d’aquell moment el creixement dels diferents moviments feministes no ha tingut aturador i ara és bon moment per asseure’ns plegades i analitzar què ha passat, com ha passat i sobretot quin ha de ser el paper dels nostres sindicats en aquest nou context.

És necessari que entre totes dissenyem un full de ruta per donar resposta a les necessitats de les dones i seguir lluitant perquè el Feminisme no només sigui una paraula de moda sinó una eina eficient per eradicar les desigualtats i construir una societat més justa.

És per tot això que us convidem a les Jornades Feministes que tindran lloc el 27 i 28 de novembre ala masia de Can Fulló (Argentona), un espai únic que ha de servir-nos per intercanviar idees, experiències i establir nous vincles.

El resultat d’aquest cap de setmana, també de caire festiu, ens hauria de permetre una major cohesió com a feministes dins d’un sindicat alternatiu i dissenyar un full de ruta més enllà dels nostres drets laborals.
 

La vostra veu és imprescindible.

Secretaria de la Dona USTEC-STES-IAC

 Secretaria de la Dona USTEC-STES-IAC

Número de visites avui: -